REJS 6 DNIOWY PO AKWENIE ZALEWU SULEJOWSKIEGO
Zapraszamy na wędrowną formę wypoczynku pod żaglami w postaci 6 dniowego rejsu po Zalewie Sulejowskim na pokładzie jachtów kabinowych.
W terminach
I Turnus 27.06-02.07.2016
II Turnus 02-08.07.2016
Cena: 950 zł/os
Oferta skierowana do uczestników w wieku 14-18 lat
W skład w której wchodzi :
-transport Zgierz -Bronisławów-Zgierz
-wyżywienie- trzy posiłki dziennie
– czarter jachtów
– opieka kadry instruktorskiej
– upezpieczenie NNW oraz OC
– opłaty portowe wraz z korzystaniem z WC i sanitariatami
Cena nie zawiera :
kieszonkowego 🙂
W związku z współpracą z firmą „FLEXTRANS ? odnośnie organizacji w/w imprezy
wpłat po uzupenieniu i podpisaniu pełnej, poniższej dokumentacji prosimy kierować na
Nr konta Banku Spółdzielczego o/Zgierz 67 8783 0004 0027 2247 2000 0002
Dokumentacja do pobrania :
Umowa Zgłoszenie Rejsu Żeglarskiego
Karta kwalifikacyjna uczestnika -Rejs
Załącznik do umowy Rejs
Karta informacyjna - Rejs
Warunki Uczestnictwa - Rejs
Więcej Informacji:
Wyjazd: I turnus, 27.06.2016, II turnus 02.07.2016 o godz 9.50 z placu „Stu Straconych ” w Zgierzu
Powrót: I turnus, 02.07.2016, II turnus 11.07.2016 o godz 12.00-12.30 ( uzaleznione od aktualnych warunków atmosferycznych) na plac ” Stu Straconych ” w Zgierzu
Idealna forma wypoczynku dla osób rozpoczynających przygodę z Żaglami, jak i doświadczonych żeglarzy.
Nawet osoby posiadające paten Żeglarza Jachtowego, będą mogły doskonalić nabyte wcześniej umiejętności prowadząc jacht w realnych
warunkach pod okiem bardziej doświadczonych sterników.
Portem macierzystym będzie Bronisławów, z którego to właśnie wypływamy na nasz rejs.
Uczestnicy nocować będą na jachtach kabinowych w 5 osobowych załogach plus sternik.
Większość cumowań zlokalizowanych będzie w portach Zalewu Sulejowskiego , jak i w mniej dostępnych miejscach w pasie przybrzegowym.
Jachty wyposażone będą w apteczkę pierwszej pomocy, środki ratunkowe, wodę pitną, toalety przenośne, kuchenkę gazową jak i energię
elektryczną (12 V).
Ciepłe posiłki obiadowe dostarczane będą codziennie na pokłady jachtów wraz z zabezpieczonymi produktami na śniadanie i kolacje.